Inschrijving en plaatsing

Inschrijving

Als u uw kindje wilt plaatsen bij kinderdagverblijf Evy kunt u een mailtje sturen via het contactformulier hieronder.

Zodra wij een mail hebben ontvangen dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor eventuele aanvullende informatie en/of het maken van een afspraak voor een rondleiding.

Als er plaatsen beschikbaar zijn maken wij dit aan alle ouders die op de wachtlijst staan kenbaar via de email. Op deze email kunt u dan reageren, aan de hand van de reacties en de volgorde van de wachtlijst gaan wij dan plaatsen.

Zodra wij plaats hebben voor uw kindje zullen wij u een reserveringscontract toesturen, waarin we de plaatsingsdatum plus dagen worden vastgelegd. Mocht u niets van ons horen dan hebben we helaas nog geen plek.

Plaatsing

Ongeveer 2 weken voor de plaatsing wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u de slaap-, eet- en speelgewoontes van uw kindje bespreken en eventuele vragen stellen.

U maakt kennis met de leidsters en de ruimte van het kinderdagverblijf Evy. Uw kindje is natuurlijk ook welkom tijdens dit gesprek.

De eerste 2 weken vanaf het moment dat uw kindje geplaatst wordt is de wenperiode. de eerste 2 dagen zal uw kindje 2 a 3 uur komen wennen wat we iedere dag zullen uitbreiden afhankelijk van hoe het gaat.