Handreiking Rijksoverheid bij langdurig verkouden kinderen

Op het moment wordt iedereen overspoeld door nieuwsberichten en zien wij ook regelmatig veranderingen in het beleid dat gevoerd wordt. Wij proberen hier alles een beetje op een rijtje te krijgen en u te informeren met de kennis die er op dit moment is. Corona is een nieuwe ziekte dus er kunnen dagelijks veranderingen komen door nieuwe inzichten, in het te voeren beleid. Wij begrijpen dat er verschillende nieuwsbronnen zijn en verschillende meningen, maar wij verwijzen in deze naar het beleid van de Rijksoverheid, omdat iedereen dit in Nederland moet volgen.

Hieronder vindt u de link naar de Rijksoverheid, over wat te doen als uw kindje een snotneus of loopneus heeft en gebruik maakt van de opvang.

Er zijn ook kinderen die hooikoorts of chronische luchtwegaandoeningen hebben, mogen deze kinderen naar de opvang of niet?

De richtlijnen, die er op het moment zijn, kunt u vinden in de link hieronder

Dit is de versie van 12-05-2020

https://lci.rivm.nl/langdurig-neusverkouden-kinderen