De tuin van Evy wordt opgeknapt

De tuin van Evy wordt opgeknapt. Het mooie weer komt er aan en dat betekend dat wij onze activiteiten dan meer naar buiten gaan verplaatsen. Wij proberen als het weer het toelaat iedere dag met de kinderen naar buiten te gaan, maar in de zomer verplaatsen we ook binnenactiviteiten naar buiten toe en wordt er buiten ook geluncht  aan de lange steigerhouten tafel. We hebben een loopplank naar buiten toe zodat de allerkleinste ook makkelijk in een kinderwagen naar buiten kunnen.

We hebben al een prachtige pipowagen besteld en we hopen dat deze op korte termijn in onze tuin geplaatst wordt. We gaan ook aan de groenvoorziening werken en we willen een steigerhouten kist voor het losse buitenspeelgoed.

Hieronder een voorproefje van de pipowagen die binnenkort geplaatst wordt, wij kunnen niet wachten, maar vinden het jammer dat de pony niet bij ons in de tuin kan:)

pipowagen steigerhout