Biologische lunches en tussendoortjes vanaf 2016 bij Evy

biologisch-250x188

Vanaf 1 januari 2016 gaan we bij Evy biologische lunches en tussendoortjes bij Evy verzorgen voor de kinderen.

In overleg en naar aanleiding van een enqûete onder de ouders en een proef met de kinderen (die moeten het natuurlijk wel lekker vinden:) hebben wij besloten per 1 januari 2016 over te gaan naar biologische producten. Wij zijn ons steeds meer bewust van onze voeding en wij denken dat biologische voeding een goede keuze is voor kinderen in deze belangrijke fase in hun leven. Wij willen het beste voor de kinderen en daarom hebben wij besloten over te gaan naar biologische voeding.

Veel ouders kiezen thuis ook voor biologische produkten en ook al zijn deze duurder dan de normale produkten hebben wij hier toch voor gekozen. De boodschappen zullen wekelijks besteld worden bij Ekoplaza. In verband met pinda-allergie bij één van de kinderen bij Evy zal er geen pindakaas meer besteld worden om ook sporen van pinda te voorkomen.

Kinderdagverblijf Evy probeert zo bewust mogelijk met de kinderen, ouders, hun omgeving en dus ook met voeding om te gaan en wij hopen op deze manier onze bijdrage aan ook een gezond leven te kunnen doen.